Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · CAMPIONATS

ES CELEBRA EL CAMPIONAT DE CATALUNYA DE BECADAEs celebra el Campionat de Catalunya de Becada

1r Jordi Morató amb Cigaló de la S.C. de Moià

2n David Font amb Txico de la S.C. de Bisona

3r Albert Taberner amb Xula de la S.C. d´Arbúcies

11/01/2016
El Campionat va tenir lloc el passat diumenge 10 de gener a Albanyà

Després del problema sorgit a causa del canvi de normativa del Campionat d’Espanya de Becades, que deixava a Catalunya (i totes les autonomies que formen part del F-8) amb un sol representant, en comptes dels tres que havíem tingut fins l’any passat, es va convocar una reunió urgent del Comitè de Competicions. Al no resoldre la situació, es va elevar a la Junta Directiva de la Federació Catalana de Caça i es va fer una Junta telemàtica urgent. Un cop assabentats de la situació, el vicepresident de la Federació Catalana de Caça i president de Girona, el senyor Narcís Sánchez, ens va oferir un vedat on poder celebrar aquest campionat de Catalunya. Sent aquesta la opció majoritària de la Junta Directiva.

 

D’aquesta manera el passat diumenge, dia 10 de gener 2016, es va celebrar a Albanyà (Girona) el I CAMPIONAT DE CATALUNYA DE BECADES.  Aquest campionat es va disputar entre els tres millors de les Competicions Provincials; Isaac Morales de Barcelona, Albert Taberner de Girona i David Font de Lleida.

 

El Campionat es va desenvolupar amb una gran cordialitat i esportivitat. El guanyador va ser el senyor Isaac Morales amb una becada, el segon classificat va ser David Font també amb una becada però entrant a control últim i finalment Albert Taberner tercer classificat que no va poder abatre cap becada.

 

Volem donar les gràcies tan als participants com als jutges per la seva esportivitat, col·laboració i comprensió davant les difícils circumstàncies d’aquest campionat. I aprofitem per agrair la cessió del vedat de la Societat de Caça i Pesca de la Muga i el bon ambient i el bon dinar que es va compartir un cop acabat el campionat.  

 

Per tant, el campió de Catalunya, el senyor Isaac Morales, ens representarà al Campionat d’Espanya d’aquest proper cap de setmana juntament amb el senyor Jordi Morató, que és l’actual Campió d’Espanya i anirà a defensar el seu títol. Des de la Federació Catalana de Caça els hi desitgem que tinguin molta sort.Nota de premsa del Campionat de Catalunya de Becada publicada al Mundo Deportivo
ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar