Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTIVITATS
AGENDA PRESIDENT
ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA
CAMPIONATS
ELECCIONS 2020
FIRES
FORMACIÓ
JUNTA GENERAL


Agenda històrica · FORMACIÓ

LA GESTIÓ CINEGÈTICA: COMPATIBILITZACIÓ AMB LA GESTIÓ FORESTALLa gestió cinegètica: compatibilització amb la gestió forestal

05/07/2018
Jornada tècnica SANT CELONI, dijous 5 de juliol de 2018

Presentació  

 

Actualment, l’increment de les poblacions de fauna cinegètica està provocant efectes importants tant a nivell ecològic, econòmic com social. En els nostres boscos, els danys provocats per la fauna són recurrents afectant el desenvolupament de les plantacions i de la regeneració natural d’algunes espècies. Així, per tal de minimitzar aquesta problemàtica, es fa cada cop més necessària la coordinació de gestors cinegètics i forestals en els dos sentits: tant per a millorar l’estat dels boscos, com per facilitar la gestió de la caça que s’està desenvolupant actualment.  

 

La present jornada pretén mostrar diversos exemples de la relació entre gestió cinegètica i forestal. Està dirigida a tècnics del sector forestal, caçadors, propietaris així com tot aquell interessat en aquesta temàtica  

 

Programa

 

17.30 h Inscripcions i presentació de la jornada  

 

18.00 h La gestió cinegètica a Catalunya i al Montnegre-Corredor: situació actual Sr. Martí Rosell, Associació de Propietaris del Montnegre i del Corredor.  

 

18.30 h Exemple de l’integració de la gestió cinegètica a la gestió forestal Sr. Rosendo Castelló, Consorci Forestal de Catalunya.

 

19.00 h Exemple de l’integració de la gestió forestal a la gestió cinegètica Sr. Joan Manuel Batiste, Associació de Propietaris Forestals TinençaPorts.  

 

19.30 h Taula rodona  

 

20.00 h Fi de la jornada  

 

Lloc de realització  

 

Sala d’Actes de la Rectoria Vella

Passeig de la Rectoria Vella s/n

08470 SANT CELONI  

 

Inscripcions  

 

La jornada és gratuïta però cal inscriure’s a través de: L’Associació de Propietaris del Montnegre i del Corredor omplint el següent Formulari d´inscripció o bé a la web www.montnegrecorredor.org.  

 

També us podeu inscriure a través del servei de Preinscripcions a jornades del PATT del portal RuralCat: ruralcat.gencat.cat/preinscripcionspatt.
La gestió cinegètica: compatibilització amb la gestió forestal


ruralcat.gencat.cat/web/guest/transferencia/preinscripcio-jornada-tecnica
<< Tornar