Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTIVITATS
AGENDA PRESIDENT
ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA
CAMPIONATS
ELECCIONS 2020
FIRES
FORMACIÓ
JUNTA GENERAL


Agenda històrica · FORMACIÓ

JORNADA DE COOPERACIÓ AMB CAÇADORS/ESJornada de Cooperació amb caçadors/es

02/06/2018
PirosLife oferirà informació als caçadors sobre la presència de l´os bru al territori i els dotarà de coneixements bàsics per afavorir la coexistència entre l´activitat cinegètica i els ossos

Aquesta jornada va destinada al col·lectiu de caçadors/es i s’emmarca dins l’acció E2 en el marc del projecte LIFE13 NAT/ES/001394 Projecte LIFE+ PirosLife. Té per objectiu donar informació sobre la presència de l’os bru al territori i dotar al caçador/a de coneixements bàsics per afavorir la coexistència entre l’activitat cinegètica i la presència d’os bru als Pirineus catalans, evitant topades casuals amb els ossos durant l’exercici de la caça.
 

PROGRAMA DE LA JORNADA

 
9:00 h: Presentació de la jornada.
 
9:15 h: Experiència dels caçadors/es en zones amb presència d’os bru, a càrrec del Sr. Ángel López Maraver, president de la Real Federación Española de Caza.
 

10:30 h: L’Os a Catalunya, a càrrec de l’Equip tècnic del PirosLife.

 
12:00 h: Cafè.
 
12:30 h: Taula rodona amb el president de la R. T. De Lleida, Jaume Teixidó, i altres membres de la Junta Directiva de Lleida per recollir impressions, inquietuds i propostes dels/les caçadors/es de Lleida.
 
 
SI US PLAU CONFIRMEU ASSISTÈNCIA A info@federcat.com o a info@fclleida.catJornada de Cooperació amb caçadors/es


Mapa Localització<< Tornar