Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTIVITATS
AGENDA PRESIDENT
ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA
CAMPIONATS
FIRES
FORMACIÓ
JUNTA GENERAL


Agenda històrica · ACTIVITATS

1A TROBADA DE JOVES CAÇADORS DE LA PROVÍNCIA DE BARCELONA EN UNA CACERA DE CAÇA MAJOR1a Trobada de joves caçadors de la província de Barcelona en una cacera de caça major

1a Trobada de joves caçadors de la província de Barcelona en una cacera de caça major

1a Trobada de joves caçadors de la província de Barcelona en una cacera de caça major

09/12/2017
9 de desembre a Hostalets de Pierola

Dies de Germanor amb Joves Caçadors de tota la Provincia

OBERT A TOTS ELS JOVES ( NOIS I NOIES ) CAÇADORES FEDERADES DE LA PROVINCIA DE BARCELONA.

VINE A GAUDIR D’UN DIA DE CAÇA EN COMPANYIA DE JOVES DE TOTA LA PROVÍNCIA DE BARCELONA. T’ESPEREM!

Per iniciativa de la Representació Territorial de la FCC a Barcelona i la societat de caçadors de Pierola, amb la finalitat de potenciar la figura dels joves caçadors, el proper dia 9 de desembre de 2017 organitzem la I Trobada de Joves Caçadors de la província de Barcelona, que consistirà en un dia de caça major entre tots els joves federats de la província de Barcelona que vulguin compartir experiències en un dia de germanor entre companys de tota la província que comparteixin la mateixa afició, LA CAÇA.

Organitza la Societat de Caçadors de Pierola amb la col•laboració de la Representació Territorial de la FCC a Barcelona.

Així mateix, comptarem amb la col·laboració del Cos dels Agents Rurals que ens parlaran sobre les zones de seguretat , i de com s’ha d’actuar en cas d’una inspecció.

Jornada subvencionada integrament per la Representació Territorial de la FCC a Barcelona.

- Hora de concentració a les 8 del mati. (lloc de concentració)

- Hora de fi nal les 13:00 hores

Al migdia es farà un dinar de germanor entre tots els assistents.

Lloc de concentració: Local de la Societat. Cami Can Pujades de Hostalets de Pierola.

Coordenades: 41º 31’ 43.3” N 1º46’ 23.0”E

Si tens alguna pregunta o consulta, recorda que tens l’Amor Giménez, la nostre delegada de Joves a la Territorial de Barcelona a la teva disposició.

e-Mail: agimenez@fedecazabarcelona.com

Notes:

1.- Els joves ( nois i noies ) participants a la cacera hauran de confi rmar assistència abans del dia 30 de novembre a la R. Territorial de la FCC a Barcelona, mitjançant: Tel. 93 268 23 07 i/o e-Mail: info@fedecazabarcelona.com

2.- Tots els joves hauran de portar la documentació en regle. Permís d’armes, targeta federativa, assegurança RC i/o document únic. Així mateix (si és el cas) emissora homologada per l’ús de canals de la FCC. Es pot portar rifl e o escopeta.

3.- Únicament caçaran els joves assistents ( federats ), però poden vindre amb un acompanyant ( sense arma ). En el cas de quedar-se a dinar l’acompanyant, s’haurà de comunicar el dia de confi rmació d’assistència.

4.- Per els joves assistents a la cacera, l’esmorzar i el dinar anirà a càrrec de la Representació Territorial de la FCC a Barcelona. Pels acompanyats, el preu del dinar i esmorzar serà de 20€, que s’abonaran el mateix dia de la cacera.

5.- L’edat per poder assistir a la cacera, és a partir dels 14 fi ns als 23 anys inclòs. En el cas de joves menors d’edat hauran de vindre acompanyats del pare i/o tutor legal. Màxim 35 joves.


<< Tornar