Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · CAMPIONATS

ES CELEBRA EL CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CAÇA MENOR AMB GOS 2015Es celebra el Campionat de Catalunya de Caça Menor amb gos 2015

Es celebra el Campionat de Catalunya de Caça Menor amb gos 2015

Es celebra el Campionat de Catalunya de Caça Menor amb gos 2015

09/11/2015
Enguany va celebrar-se a Serracanya, Barcelona

Aquest passat dissabte 7 de novembre va tenir lloc el Campionat de Catalunya de Caça Menor amb gos al vedat de Serracanya, Barcelona.

 

Una mica abans de les 9:00 del matí, es donava la sortida als 22 participants d’enguany; dinou homes i tres dones. Amb un dia molt assolellat i una zona extensa i irregular, els participants i els seus gossos van patir una calor poc habitual per aquest època de l’any. A partir de les 13:00 van anar arribant els primers participants a la zona de control i quan faltava poc per les 14 hores va entrar l’últim contendent.   

 

Es van abatre 52 de les 115 perdius que s’havien engegat a primera hora del matí i el campionat va desenvolupar-se amb total normalitat.

 

El guanyador d’enguany va ser Sergi Rodríguez (Barcelona) i el seu epagneul Panchito amb 4.400 punts, seguit de Jordan Edo (Terres de l’Ebre) amb la mestissa Chispa i 2.750 punts i en tercera posició Toni Farre (Tarragona) amb la Drahthaar Yola i també 2.750 punts però amb l’entrada a control una mica més tard que el seu company.

 

Pel que fa a les dones la campiona va ser, per tercer any consecutiu, Laia Sadurní (Barcelona) amb la seva Bretona Coloma i 1.100 punts. Seguida d’Irene Pi (Barcelona) i el seu Setter Euskitze amb 550 punts i finalment Eva Rius (Girona) amb l’Epagneul Charly i 0 punts. 

 

Quedem a l’espera que la RFEC ens informi de les dates i localitat del seu Campionat de Caça Menor per poder informar als nostres participants.

 

Volem donar les gràcies als propietaris del vedat de Serracanya per la seva magnífica acollida i pel servei atent i impecable que ens van donar, així com tota l’ajuda que ens van prestar per la competició. I com sempre, també volem agrair al Faisà d’or l’entrega de les perdius pel Campionat.Classificacions Caça Menor amb gos 2015
ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar