Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · PREMSA

ALARMA A GUISSONA PER UNA BANDADA DE GOSSOS ASSILVESTRATSAlarma a Guissona per una bandada de gossos assilvestrats

29/10/2015
El consell d’alcaldes debat demà si rebaixa la taxa per la recollida i el trasllat d’animals

Una bandada de gossos assilvestrats va desencadenar ahir l’alarma a Guissona i els voltants de la localitat, ja que diverses persones van alertar de possibles atacs per part dels gossos. La notícia va arribar a copar fins i tot les xarxes socials, des de les quals es va apuntar que es tractava de gossos de races perilloses i que havien arribat a atacar una menor, un extrem que, tanmateix, va ser desmentit per l’alcalde de la localitat, Xavier Casoliva, que sí que va reconèixer l’existència d’un grup de gossos assilvestrats. El primer edil, a més, va explicar que els consistoris de Guissona i de Torrefeta i Florejacs, coordinats amb les conselleries d’Agricultura i de Territori i Sostenibilitat, estan intentant capturar els gossos.    

 

En el mateix sentit, l’associació protectora d’animals Refugi La Segarra va confirmar l’existència de sis gossos: “Una parella de gossos de caça adults abandonats amb una ventrada de quatre gossos petits que deambulen famolencs per la zona.” El consistori de Guissona disposa de gàbies amb menjar per capturar els animals i va recomanar no donar-los menjar.    

 

D’altra banda, el consell d’alcaldes del Segrià debatrà demà la nova taxa que es cobrarà als ajuntaments per la recollida i el trasllat d’animals abandonats a la gossera d’Alcanó, que actualment ascendeix a 60 euros i que molts consistoris creuen que és inassumible.

 

X. SANTESMASSES

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar