Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · PREMSA

DENUNCIEN UN VEÍ DE SANT CARLES DE LA RÀPITA PER PRACTICAR LA CAÇA FURTIVADenuncien un veí de Sant Carles de la  Ràpita per practicar la caça furtiva

06/10/2015
Guardava un cap d’un cérvol a un garatge que podria ser un trofeu

La Guàrdia Civil ha denunciat dos caçadors, un de Múrcia i un altre de Tarragona, per caçar de manera furtiva al Parc Natural de la Montaña Palentina durant l’època del bram del cérvol.

 

Els agents han denunciat un home de 35 anys, veí d’Águilas (Múrcia), que va ser sorprès caçant de nit en un terreny cinegètic. D’altra banda, també s’ha denunciat un altre home, de 37 anys i veí de Sant Carles de la Ràpita, que tenia en una cotxera de la localitat de Villafría, un cap de cérvol mascle, trofeu de 14 puntes, de bona simetria i envergadura, sense precinte, ressenya o documentació que acredités la seva legal i lícit abatiment, caça i transport. El trofeu de caça hauria pogut arribar a tenir un valor al mercat cinegètic d’uns 1.500 euros.

 

La Guàrdia Civil ha posat en coneixement de la delegació territorial de la Junta de Castella i Lleó aquests fets, considerats com infraccions greus a la Llei de Caça de Castella i Lleó, Reglament d’Armes i Llei de Seguretat Ciutadana, segons informava ahir a través d’un comunicat.

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar