Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · PREMSA

ELS SENGLARS S´ENDINSEN CADA COP MÉS A TERRASSAEls senglars s´endinsen cada cop més a Terrassa

01/10/2015
Els animals s´han deixat veure ja als carrers del barri del Poble Nou, a prop de les avingudes de Tarradellas i Abat Marcet i tocant a la Ronda de Ponent. Aquest dissabte hi haurà una batuda

Els darrers dies s'han vist senglars als carrers de Terrassa. Els animals sembla que han perdut la por i cada cop entren més a la trama urbana consolidada. El divendres passat se'n van trobar a tocar de la Ronda de Ponent i molt a prop de les avingudes de Tarradellas i de l'Abat Marcet. Va ser als carrers Marià Benlliure, Torrent Mitger i Josep Llimona. Aixó sí, son llocs que se situen al costat d'espais encara lliures i de zones boscoses de l'entorn.El cas es documenta a Poble Nou el dissabte entre un quart i cinc i dos quarts de tres de la matinada. Els veïns van observar dos senglars, que a l'arribada dels agents de la Policia Municipal ja havien marxat cap a la Muntanyeta, a la Torre del Palau. Eren dos exemplars adults i grans, i van remenar tots els jardinets de la zona.El dia 26 un grup de senglars va acabar amb un camp de conreu situat al carrer de les Martines. La presència dels animals a espais humanitzats és cada cop més freqüent, en especial als barris que fan frontera amb els boscos dels rodals. A les carreteres de Talamanca i de Rellinars es habitual veure'ls, i en més d'una ocasió fins i tot han provocat accidents.


Aquest dissabte, l'Ajuntament de Terrassa ha organitzat una batuda del porc senglar a la zona Parc Agroforestal de Terrassa entre les set del matí i les tres del migdia. El Consistori demana precaució i evitar el màxim possible aquesta zona durant les hores de caça per evitar incidents.

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar