Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · PREMSA

MASDENVERGE CELEBRA AQUEST CAP DE SETMANA LA FIRA DEL CAÇADORMasdenverge celebra aquest cap de setmana la Fira del Caçador

02/10/2015
El municipi consolida la fira per als amants de la caça i el poble s’omple d’activitat, que viu la fira com unes segones festes

Aquest cap de setmana, Masdenverge acull la Fira del Caçador, que enguany arriba a la vuitena edició. La fira tindrà lloc a la zona esportiva, que es dividirà en quatre zones: el pavelló polivalent, l’exterior, el porxo dels patis del col·legi i l’entorn de la plaça de bous.    

 

Al llarg dels dos dies, es podran veure mostres de perruqueria canina, exhibicions de gossos de raça i de mostra i de falconeria i participar en degustacions de cuina de caça, activitats d’aventura, tirada amb carabina d’aire comprimit o al campionat de tir al plat amb làser. «La restricció de la caça és molt forta, a altres llocs són molt més permissius. Però, seguint les indicacions de la Federació Catalana de Caça, ho alternem amb moltes activitats que no són estrictament de caça i que també organitzen els comerços del territori», explica Meritxell Sabaté, regidora de Turisme i Fira de Masdenverge.    

 

Demà al matí, després de la inauguració de la fira, enguany a càrrec de l’alcalde de Deltebre Lluís Soler, s’hi podrà veure una exhibició del Grup Caní de Recerca dels Bombers de la Generalitat de Catalunya, a la plaça de bous, i tot seguit hi haurà una degustació de cuina organitzada per la Societat de Caçadors Sant Isidre. La restauració del municipi també oferirà menús basats en la gastronomia de caça. «L’objectiu de la fira és donar a conèixer Masdenverge i a poc a poc s’està consolidant. La caça és una afició cara i que també ha patit la crisi. Però estem contents perquè seguim tenint un gran nombre d’expositors, una cinquantena», explica Sabaté.    

 

Enguany al llarg del cap de setmana es podrà veure per primer cop una mostra fotogràfica al pavelló polivalent. Es tracta de l’exposició «Cants i colors de la garriga: els ocells de casa nostra», de Policarpo Fernández. «La fira té un impacte molt positiu per al poble. Any rere any hi ha molta gent implicada encara que no formen part del món de la caça, com els comerços i les entitats. La fira acaba sent com unes petites festes de tardor, i el poble la viu amb molta il·lusió», conclou la regidora.  

 

MARINA PALLÁS CATURLADíptic VIII Fira del Caçador de Masdenverge 2015
ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar