Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS

S’ALLIBEREN DOS XORIGUERS RECUPERATS DEL CRFS DE TORREFERRUSSA A L’ESTANYS’alliberen dos xoriguers recuperats del CRFS de Torreferrussa a l’Estany

S’alliberen dos xoriguers recuperats del CRFS de Torreferrussa a l’Estany

S’alliberen dos xoriguers recuperats del CRFS de Torreferrussa a l’Estany

S’alliberen dos xoriguers recuperats del CRFS de Torreferrussa a l’Estany

S’alliberen dos xoriguers recuperats del CRFS de Torreferrussa a l’Estany

15/09/2015
Aquest alliberament ha sigut possible gràcies al Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, que a través del centre de recuperació de fauna salvatge de Torreferrussa que va recuperar les aus recollides per particulars i Agents Rurals

La població de l’Estany, a la comarca del Moianès, ha creat un vincle de col·laboració amb el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, en benefici del gamarús (o cárabo en castellà). El gamarús és un ocell rapinyaire nocturn de l’ordre dels estrigiformes, és a dir, una espècie d’òliba o mussol.

 

Els habitants de l’Estany s’han habituat a recollir cries d’aquest ocell que s’han caigut del seu niu o que estan ferides per entregar-les al Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació,  i perquè un cop recuperades puguin reintroduir-los de nou a la natura.

 

Fruit d’aquesta col·laboració i degut a que eren dies de Festa Major a l’Estany, el passat diumenge 13 de setembre al matí va organitzar-se un alliberament de dos xoriguers recuperats  al CRFS de Torreferrussa al Collet de Sant Pere de la localitat de l’Estany.

 

L’alliberament va produir-se gràcies a la col·laboració de la Societat de Caçadors de la localitat i la Federació Catalana de Caça, amb la presència de nens i amants de la natura que no s’ho van voler perdre, i sota la direcció dels agents rurals amb núm.- 1032 i 1243, del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació.

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar