Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · PREMSA

DENUNCIEN UN VEÍ PER CAPTURAR IL·LEGALMENT TRETZE OCELLSDenuncien un veí per capturar il·legalment tretze ocells

16/09/2015

Els Mossos d’Esquadra van denunciar fa unes setmanes un veí d’Abrera per haver capturat de forma il·legal tretze ocells fringíl·lids, una família d’ocells passeriformes –les espècies de la qual són de mides mitjanes o petites–, a la zona de Gimenells (Segrià).  

 

Els agents van enxampar l’home quan van veure que a la zona hi havia una xarxa abatible amb deu ocells fringíl·lids atrapats, a més d’una gàbia amb tres aus més a l’interior.  

 

L’home havia abandonat la furgoneta, suposadament quan va veure venir els agents, amb gàbies i eines de caça a l’interior. Més tard, va aparèixer el propietari i va ser quan els Mossos van denunciar-lo. Dels ocells capturats, cinc van ser posats en llibertat al moment pels Mossos i la resta van ser traslladats al Centre de Recuperació de Fauna Autòctona de Vallcalent (Lleida) perquè presentaven algun tipus de lesió, segons els agents.  

 

L’home va ser denunciat per tinença d’aus sense autorització administrativa i per capturar aquesta mena d’ocells fora del període permès. La sanció pot oscil·lar entre els 100 i els 2.000 euros.

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar