Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · CAMPIONATS

IMMILLORABLE ACTUACIÓ DE LES PARTICIPANTS FEMENINES AL CAMPIONAT D’ESPANYA DE SANT HUBERTFederació Catalana de Caça 14/09/2015
Noèlia Cartes i Mariola Rafart s’alcen amb el primer i el segon lloc respectivament

Després de les vacances d’estiu, al setembre, es reinicien de nou les competicions. Aquest passat cap de setmana del 12 i 13 de setembre s’ha celebrat el XXIV Campionat d’Espanya de sant Hubert a Robledo de Chavela (Madrid). 

 

Malgrat que la RFEC encara no ha publicat la classificació oficial, podem dir oficiosament que dos participants catalanes han aconseguit els dos primers llocs de la classificació.

 

Noèlia Cartes, de les Terres de l’Ebre, ja va destacar l’any passat en la que era la seva primera participació en la modalitat de Sant Hubert. Va assolir el segon lloc al Campionat d’Espanya i també el segon lloc per equips al Campionat del Món juntament amb Xisca Capó. Aquest any ha acabat de confirmar la seva evolució ascendent aconseguint la primera posició al Campionat d’Espanya al costat del Pointer Darko del Ramsec.

 

Mariola Rafart, de la província de Barcelona, ha tornat a participar al Campionat de Sant Hubert, després d’uns anys d’absentar-se de la competició, i ho ha fet amb més força que mai adjudicant-se el segon lloc al Campionat d’Espanya amb l’Epagneul Breton Go de la Font de Canaletes.

 

En el tercer lloc de la competició femenina va classificar-se la campiona d’Espanya de 2014 Xisca Capó, amb la seva Bretona Jiga del Matochar.

 

En la categoria d’homes, el caçador madrileny Miguel Ángel Huertas, en companyia del seu Pointer Tyson va proclamar-se campió, seguit del basc Xabier Uriarte i el seu Epagneul Bretón, Pool i el madrileny Francisco López, que aquesta vegada va participar amb la Bretona Trufa (per lesió de la seva gossa bicampiona Lola).

 

Marta Gimenez amb la Setter anglesa Eva des Berges i Antonio Minguet amb l’Epagneul Breton Boj de Kronnellar no van tenir sort i no van poder classificar-se en les primeres posicions. Tampoc Amadeu Rodríguez amb Kun, que participava en la categoria de “Spaniels levantadores”, va poder escalar a la classificació.

 

Volem donar la més sincera enhorabona a tots i totes per la seva participació i transmetre una especial felicitació a la Noèlia i la Mariola pel que han aconseguit!

 

Tan bon punt es publiqui la classificació oficial l’adjuntarem perquè es pugui consultar.

 

Per ara, adjuntem la notícia publicada al diari esportiu Mundo Deportivo.Notícia publicada a Mundo Deportivo
ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar