Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · CAMPIONATS

ES CELEBRA EL CAMPIONAT DE CATALUNYA DE SANT HUBERT 2015Es celebra el Campionat de Catalunya de Sant Hubert 2015

Es celebra el Campionat de Catalunya de Sant Hubert 2015

Es celebra el Campionat de Catalunya de Sant Hubert 2015

27/07/2015
Aquest any va ubicar-se al Coto Codony de Santa Coloma de Queralt (Tarragona)

Aquest dissabte passat, 25 de juliol, va tenir lloc el Campionat de Catalunya de Sant Hubert al Coto Codony de Santa Coloma de Queralt, a la província de Tarragona.

 

Enguany, després de la intensa calor d’aquestes últimes setmanes, es va convocar a tothom a les 6:00 del matí per intentar evitar al màxim les altes temperatures. Participants, amics, familiars i organitzadors es van reunir al vedat i després d’un esmorzar ràpid es van desplaçar als camps on es va iniciar el campionat cap a les 7 del matí.

 

La competició es va desenvolupar amb normalitat i el cel ennuvolat va facilitar la feina als gossos, ja que no va fer la calorada que tothom s’esperava.

 

En la competició femenina, Marta Giménez va quedar en la primera posició, seguida de Noèlia Cartes i Mariola Rafart. Les tres han quedat classificades per representar a Catalunya en el  Campionat d’Espanya de Sant Hubert que està previst pel cap de setmana del 12 i 13 de setembre.

 

En la competició masculina, Antonio Minguet es va fer amb la primera posició, seguit de Raul Borrella segon i Juan Leiva tercer.

      

En l’entrega de premis es va comptar amb la presència del senyor Paco Piera, president de la Federació Catalana de Caça, el senyor Porta, president de la Representació Territorial de Tarragona i Jaume Teixidó, president de la Representació Territorial de Lleida. 

 

Volem donar les gràcies a tots aquells que han col·laborat en l’organització d’aquest campionat, el criador cinegètic Ramírez, el Grup Pambe Natural Grup Dingo Natura, als jutges per la seva fantàstica feina, al Coto Codony, als responsables de competicions de la Representació Territorial de Tarragona, el senyor Escofet i el senyor Vidal, el delegat de Sant Hubert, el senyor Mena i com no podia ser d'una altra manera a tots els participants.

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar