Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · CAMPIONATS

ES CELEBRA EL XI CAMPIONAT DE CATALUNYA DE GOSSOS DE MOSTRA AMB MENCIÓ CACTEs celebra el XI Campionat de Catalunya de Gossos de Mostra amb menció CACT

Es celebra el XI Campionat de Catalunya de Gossos de Mostra amb menció CACT

13/07/2015
Aquest any la competició s’ha allargat durant tot el cap de setmana (11 i 12 de juliol) i s’ha celebrat a Tàrrega (Lleida)

El XI Campionat de Catalunya de Gossos de Mostra d’enguany ha tingut molts al·licients. La Federació Catalana de Caça i el Pointer Club Espanyol s’ha unit per organitzar un cap de setmana dedicat als gossos de caça. A més a més de celebrar-se el Campionat de Catalunya que comptava amb la menció CACT (Certificado de Aptitud Campeonato de Trabajo) també hi ha hagut proves PAN, DIN i Joves promeses pòinter.

 

Els participants van haver de matinar per presentar-se a les sis del matí al punt de trobada, que  va ser el Càmping de Tàrrega, amb l’únic objectiu d’intentar evitar la intensa calor d’aquests últims dies i procurar que no afectés als gossos.

 

Les proves van desenvolupar-se amb total normalitat i malgrat que el cap de setmana va ser calorós, es va poder aguantar amb l’ajuda de molta aigua i alguns núvols.  

 

En la categoria de Continentals, Albert Morchón va aconseguir la primera posició amb Eol, seguit per l’Elsa d’Emilio Soriano, Bosco conduït per Jordi Ametller i Go de Mariola Rafart.

 

Pel que fa a la categoria de Britànics, Florenci Carnicer va proclamar-se campió amb Rambla, seguit de Nen i Hugo de Manuel Tejeira i Lot d’Agustín del Rio.

 

El diumenge al migdia va tenir lloc l’entrega de premis i es va poder comptar amb la presència de Silveri Caro, Regidor d’Esport de l’Ajuntament de Tàrrega, a qui volem donar les gràcies per la seva assistència.  

 

També volem agrair el suport i la col·laboració de la Representació Territorial de Lleida, el Club del Pointer, l’Ajuntament de Tàrrega, la Societat de Caçadors de Tàrrega, el Club Esportiu Felip Robinat, la Granja Cinegètica Ramírez, Bonmascota i l’Hotel Restaurant Parador de Bellpuig.

 

A més a més volem donar les gràcies molt sincerament als quatre jutges per la seva magnífica feina i a tots els participants que van desplaçar-se fins a Tàrrega i van animar-se a participar.

 

Tornant de vacances ens espera el XXIX Campionat d’Espanya de Gossos de Mostra, previst pels dies 19 i 20 de setembre a Toledo.

 

Molta sort a tots els classificats que aniran a representar Catalunya en aquest campionat!

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar