Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS

DIMITEIX EL SELECCIONADOR DE RECORREGUTS DE CAÇA I COMPAK SPORTING, JOSÉ MANUEL JIMÉNEZ PEREAFederació Catalana de Caça 13/07/2015
Amb aquest últim cas segueix el degoteig de dimissions a la Real Federación Española de Caza

Els vaivens de la Real Federación Española de Caza semblen no tenir fi. Fent una mica de memòria, recordarem que a l’Assemblea celebrada el mes de juliol de 2014 el President de la Real Federación Española de Caza, Andrés Gutiérrez Lara, va cedir el seu mandat per malaltia al valencià Juan Quiles Tarazona. Després d’estar un temps apartat del càrrec es va reincorporar sobtadament el 20 d’octubre suspenent així la reunió que estava prevista aquella mateixa setmana entre els presidents autonòmics i el president en funcions, Juan Quiles, per iniciar el procés electoral a la Federació Espanyola de Caça.

 

Deu dies després d’aquesta tornada inesperada, el president de la Federació de Caça de Cantabria, Ignacio Valle López -Dóriga va presentar la seva dimissió dels càrrecs que l’unien a la directiva de la Federació Espanyola de Caça en una dura carta oberta que va enviar al president de la RFEC, Andrés Gutiérrez Lara el 30 d’octubre de 2014. Però el president càntabre no només va dimitir dels seus càrrecs, entre els que es trobava també el de ser delegat de la secció de caça de becades de la RFEC, sinó que a més a més animava als altres presidents autonòmics a fer el mateix que ell.

 

A la carta, Ignacio Valle López-Dóriga afirmava sense pèls a la llengua "Andrés vas a pasar a la historia de la Cinegética Española como el presidente que ha conseguido lo que nunca han conseguido nuestros adversarios de los grupos ecologistas más radicales, echar abajo a la RFEC, dejarla y me remito al inicio, sin contenido, sin prestigio y sin representatividad, cualquier día estos grupos te van a hacer un monumento por haber conseguido en dos años lo que ellos no han podido en los últimos 30 años."

 

No massa temps després, l’11 de novembre de 2014, el coordinador dels campionats de caça menor amb gos de la RFEC, Eduardo Cornejo, vicepresident de la Federació de Caça de La Rioja, també va presentar la seva dimissió al·legant a Cuaderno de Caza estar “cansat i decebut de que la feina que porto realitzant des de fa mesos no hagi tingut el seu reconeixement dins la directiva de la RFEC."

 

I finalment aquest passat 7 de juliol de 2015, el seleccionador de Recorreguts de Caça i Compak Sporting José Manuel Jiménez Perea va presentar la seva dimissió per escrit especificant que no ho feia per motius personals. A la carta, que Cuaderno de Caza reprodueix íntegrament, explica que s’ha sentit menyspreat en moltes ocasions i no s’ha valorat la feina que ha fet. La dimissió s’ha fet efectiva just abans del Campionat d’Espanya de Recorreguts de Caça d’aquest cap de setmana.

 

Amb aquesta última, segueix el degoteig de dimissions de la Real Federación Española de Caza i sembla que la situació es torna cada vegada més insostenible.   

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar