Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · CAMPIONATS

EL CAMPIONAT D’ESPANYA DE COMPAK SPORTING ES CELEBRA A YECLAEl Campionat d’Espanya de Compak Sporting es celebra a Yecla

26/06/2015
El Camp de Tir “Los Castillarejos” d’aquesta localitat Murciana va allotjar els participants d’arreu d’Espanya de l’11 al 14 de juny

Del 8 a l’11 de juny els participants al Campionat d’Espanya de Compak Sporting 2015 ja podien entrenar-se al Camp de Tir de Yecla, “Los Castillarejos”.  El dia 11 es donava per iniciat el Campionat amb el sorteig d’esquadres i entrega de dorsals i els dies 12, 13 i 14 es va desenvolupar la competició al camp de tir.

 

Enguany, els campions absoluts varen ser Juan Carlos Navarro Asin a la primera posició, Cristóbal Jiménez Martínez a la segona i Igor Larrea Otamendi a la tercera.

 

A la categoria de Dames, la intractable Beatriz Laparra va tornar a proclamar-se vencedora, seguida de María Dolores García i Ana María Verdasco.

 

David Ortega va imposar-se entre els més joves, juntament amb Adur Alustiza (segon) i Ramsés Parra (tercer).

 

Els veterans van mantenir un frec a frec fins el final. Luis Carlos Sanz va fer-se amb la primera posició tot i la gran actuació de Marcelo Clavero que no va poder batre’l aquesta vegada. I per altra banda, Ricardo Navarro (1r), Angel Mosquera (2n) i Julián Santamaría (3r) van pujar al podi de Superveterans.

 

En els equips autonòmics va alçar-se amb la primera posició Andalusia, seguida de la Comunitat Valenciana i La Rioja.     

 

No podem oblidar però la gran actuació dels participants catalans en aquesta competició tan disputada. Alejandro Sánchez va proclamar-se campió de la Segona Categoria i Fermí Gual el va seguir en la segona posició. Per altra banda Jacint Agustí va quedar tercer de la Tercera categoria.

 

Hem de destacar que en la classificació general, formada per 185 tiradors i tiradores, els nostres participants ocupen destacades posicions a la part superior de la taula amb els llocs 18è, 19è, 29è i 31è.  Enhorabona!  Classificació Campionat d´Espanya de Compak Sporting 2015
ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar