Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · PREMSA

ÚLTIMA JORNADA D’ACTIVITATS A LA FIRA DE CAÇA DE MÓRA D’EBRE, CAZAFIRÚltima jornada d’activitats a la fira  de caça de Móra d’Ebre, Cazafir

14/06/2015
Amb diverses exhibicions de gossos

Móra d’Ebre celebra aquest cap de setmana la XXVII edició de la Cazafir, la fira de caça més veterana del territori. El certamen, organitzat per la societat de caçadors La Caçadora de l’Ebre, de Móra d’Ebre, compta amb un bon nombre d’expositors, entre els quals destaquen els de venda de gossos de caça i d’espècies cinegètiques, i tot tipus d’articles relacionats amb la caça com armes,cartutxos o roba. Tot i la pluja del matí d’ahir, el certamen va poder obrir portes.

 

Avui també obrirà portes a partir de les nou del matí. A les 10.30h s’iniciaran les activitats, com ara el tir virtual, el tir amb carrabina d’aire comprimit, el tir amb arc, paintball... A les onze del matí es presentarà un audiovisual de l’Associació de Gossos de Sang AEPES, que posteriorment oferiran una demostració. A la mateixa hora hi haurà la mostra de cuina de caça, amb premis per a tots els participants. A les 11.30 h, exhibició de gossos de mostra i a les dotze, visita de les autoritats al recinte firal. Entre altres activitats, cal destacar també l’exhibició de gossos de Salvament per part dels Bombers i de gossos antidroga i de detecció d’explosius (12.45 i 13.15 hores)

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar