Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · CAMPIONATS

ES CELEBRA EL CAMPIONAT OCELLAIRE DE CATALUNYA, MODALITAT DE RESISTÈNCIAEs celebra el Campionat Ocellaire de Catalunya, modalitat de Resistència

Primer premi Cadernera

Primer premi Passerell

Primer premi Pinsà

Primer premi Verdum

27/05/2015
La competició va tenir lloc el passat diumenge 24 de maig a Vic

El dia 1 de maig a Lleida, va engegar-se el 45è Campionat Ocellaire de Catalunya, amb la celebració de la modalitat de Cant Silvestre i aquest diumenge a Vic s’ha celebrat el campionat de la modalitat de Resistència al Recinte Firal del Sucre.

 

Com ja hem anat explicant, enguany el Campionat Ocellaire de Catalunya s’ha renovat amb l’ambició de desenvolupar les tres modalitats que es practiquen a Catalunya i al llarg d’aquest mes de maig s’estan desenvolupant tres competicions; la modalitat de Cant Silvestre a Lleida que va donar el tret de sortida del 45è Campionat Ocellaire de Catalunya, la modalitat de Resistència que ha tingut lloc a Vic aquest diumenge passat i tancarà el Campionat la modalitat de Rapidesa a Dosrius el proper cap de setmana (31 de maig).

 

El Campionat de Resistència va desenvolupar-se amb tota normalitat. Tal i com estava previst, es va començar la competició a les 9 del matí i va donar-se per acabada cap a quarts d’una. Com que la participació estava reservada a aquells que venien classificats, va ser menor però amb molt bon nivell i el campionat va estar molt organitzat. 

 

Volem donar les gràcies a l’Ajuntament de Vic, a tots els col·laboradors, a jutges i participants, i especialment als delegats ocellaires de totes les Representacions Territorials que han fet possible aquest renovat 45è Campionat Ocellaire de Catalunya i que a més a més van estar presents aquest diumenge per donar un cop de mà en tot el que calgués.         

 

Adjuntem tot seguit la classificació d’aquest Campionat.

 Classificació Campionat Ocellaire de Catalunya Modalitat Resistència 2015
ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar