Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · CAMPIONATS

ES CELEBRA EL CAMPIONAT DE CATALUNYA DE COMPAK SPORTING 2015Es celebra el Campionat de Catalunya de Compak Sporting 2015

Es celebra el Campionat de Catalunya de Compak Sporting 2015

Es celebra el Campionat de Catalunya de Compak Sporting 2015

Es celebra el Campionat de Catalunya de Compak Sporting 2015

27/05/2015
La competició va tenir lloc al Club de Tir Les Pedreres d’Ulldecona

Enguany el Campionat de Compak Sporting s’ha celebrat al Club de Tir Les Pedreres d’Ulldecona, a les Terres de l’Ebre el passat diumenge 24 de maig. A les 8:00 van iniciar-se les inscripcions, on van apuntar-se 47 participants i a les 8:30 ja es començava a tirar.

 

La tirada, organitzada en 2 camps i a 100 plats, va desenvolupar-se amb normalitat i fluïdesa i a les 17:00 es donava per acabada. En la classificació general, el primer lloc va ser per Joaquim Periáñez amb un total de 93 punts. La segona posició la va ocupar Fermí Gual amb 90 punts, seguit per Alejandro Sánchez amb 88 i al quart lloc, Angel Ballester amb 85.

 

El Campionat d’Espanya de Compak Sporting està previst que es celebri entre l’11 i el 14 de juny a Yecla, Múrcia.

 

Aquest any, la competició ha comptat amb la presència d’un càmera del programa Zona UFEC, un espai televisiu emès al canal Esport3 en el qual a través de reportatges i entrevistes i en col·laboració amb la Unió de Federacions Esportives de Catalunya, es fa cada setmana un repàs als èxits i el treball dels i les esportistes catalans en competicions de casa nostra i arreu del món en diferents disciplines.

 

El material gravat el diumenge es va emetre dimarts 26 de maig a les 21 hores al Canal Esport3. Per a tots aquells que no ho hàgiu pogut veure, adjuntem el vídeo en aquesta notícia.

 

Volem donar les gràcies a la Representació Territorial de les Terres de l’Ebre, al camp de Tir Les Pedreres, als jutges i als tiradors per la seva participació i col·laboració.  

 

Recordem que els/les usuaris/usuàries registrats a la nostra pàgina web (www.federcat.com) poden clicar a la pestanya d’Imatges i accedir a la Galeria de fotografies d’aquest campionat.

 

Adjuntem la classificació general del Campionat de Catalunya de Compak Sporting.Classificació General Campionat de Catalunya de Compak Sporting 2015


Vídeo

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar