Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · PREMSA

ELS MOSSOS SORPRENEN QUATRE CAÇADORS FURTIUS D’ISARDS A FARRERAEls Mossos sorprenen quatre caçadors furtius d’isards a Farrera

21/05/2015
Dos veïns de Madrid i dos més del Sobirà

Els Mossos d’Esquadra han denunciat quatre caçadors furtius d’isards després de sorprendre’ls en un vedat de Farrera, al Pallars Sobirà. Els furtius, d’entre 23 i 62 anys, són veïns de Sort,Tírvia, Alcorcón i Madrid. Els fets es remunten a l’1 de maig, quan la policia autonòmica va detectar la presència d’un grup de caçadors a prop del vedat de caça deTírvia-Farrera i va sospitar que no disposaven del permís.

Una patrulla es va dirigir a la zona i va pujar per la muntanya fins que va arribar a una cinglera, des d’on els agents van poder observar com els caçadors compartien i disparaven un rifle amb silenciador i com, en dos ocasions, un d’ells marxava del lloc i tornava poc després amb el cap d’un isard que guardaven en una motxilla.

Al voltant de les 17.00 hores, els caçadors van marxar del lloc i els agents de la policia autonòmica van establir un dispositiu en les pistes properes per interceptar-los. A primera hora de la nit, una patrulla detenia un tot terreny ocupat per quatre persones a la població de Roní. Un dels homes va fugir corrent cap al bosc carregat amb una motxilla.Tot apunta que ho va fer per ocultar els caps d’isards que havien caçat, el silenciador il·legal que havien fet servir i altres estris.

Els tres ocupants van ser identificats pels agents. Un era veí de la zona i, segons sembla, juntament amb el que havia fugit feien de guies dels dos furtius. Els van decomissar dos rifles, dos caixes de munició, quatre prismàtics, un monocle i un focus de llum. Així mateix, tampoc disposaven de cap permís. Amb referència a l’home que va fugir, conegut pels agents, es va presentar a la comissaria i va quedar imputat per una falta de desobediència als agents de l’autoritat.

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar