Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · PREMSA

LA GUÀRDIA CIVIL TREU A SUBHASTA UN ARSENAL DE 268 ARMES, LA MAJORIA ESCOPETESLa Guàrdia Civil treu a subhasta un arsenal de 268 armes, la majoria escopetes

20/05/2015

La Guàrdia Civil de Girona ha tret a subhasta un arsenal de 268 armes, la majoria d’elles són escopetes de caça. Pel que fa al sistema de subhasta, és l'anomenat de sobre tancat. És a dir, els compradors hauran de posar en un sobre tancat el preu que estan disposats a pagar juntament amb el document que acredita el pagament a Hisenda. I no serà fins al dia de la subhasta –el dilluns a les nou del matí– que s'obriran totes les ofertes per decidir la guanyadora. L'arsenal que es posa a subhasta es pot veure a la Comandància de la Guàrdia Civil de Girona, al carrer Emili Grahit. Hi ha un total de 268 armes de diferents calibres i categories. Es tracta de 202 escopetes de caça, 31 carabines, set rifles, 18 pistoles i 10 revòlvers. L’exposició de les armes es pot veure durant els matins fins divendres entre les nou de matí i la una del migdia.

La Guàrdia Civil va adjudicar l’any passat el 13% de les armes que havia tret a subhasta. Fa un any n’hi havia un centnar més, un total de 363. Finalment, se’n van vendre 49. L’arma més cara va ser una escopeta per 726 euros.

E.R.

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar