Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · PREMSA

QUATRE DIES DE PERMÍS PER CAÇAR PORCS SENGLARS A MOSSÈN HOMSQuatre dies de permís per caçar porcs senglars a Mossèn Homs

06/09/2013
El Departament d'Agricultura i Ramaderia n'ha autoritzat excepcionalment la cacera amb arma de foc amb la modalitat d'aguait nocturn. Es farà a l'àmbit del Torrent de la Grípia, en direcció sud des de la Ctra. de Castellar

El passat 27 d'agost es va emetre resolució per part dels Serveis Territorials de l'Àrea de Medi Natural del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, autoritzant, excepcionalment i fins el 9 de setembre, la caça de porcs senglars amb arma de foc mitjançant la modalitat d'aguait nocturn a la finca de Mossèn Homs.

Concretament a l'àmbit del Torrent de la Grípia, en direcció sud des de la carretera de Castellar, on s'ha detectat la presència de diversos exemplars. La caça es farà amb la presència d'un mà xim de 2 caçadors per nit.

Segons un comunicat del cap de colla dels caçadors, els aguaits nocturns amb l'auxili de focus a la finca de Mossèn Homs es realitzaran els propers dies 5, 6, 7 i 8 de setembre.

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar