Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · PREMSA

LA FIRA DEL MÓN DE LA CAÇA DE GIRONA TÉ LA SEU A ROSESLa Fira del Món de la Caça de Girona té la seu a Roses

La primera edició de Girocaça ha tingut una molt bona acollida a l’antic Càmping Bahía. ROSANA VIDAL

05/05/2015
La Federació Catalana de Caça a Girona, la Societat de Caçadors de Roses i l’Ajuntament rosinc han unit esforços per muntar aquest esdeveniment

Roses ha incorporat una nova cita en el seu calendari d’activitats a l’aire lliure, que s’ha anunciat com la I Fira del Món de la Caça de Girona-Girocaça. S’ha celebrat aquest 2 de maig i ha estat un èxit tant de participants com de visitants. La fira, que s’ha instal·lat a l’antic Càmping Bahía, ha inclòs una exposició de gossos de caça, una exhibició de treball de gossos de mostra, una exhibició de falconeria, tir amb arc sobre siluetes, tir virtual al plat, degustació d’embotits elaborats amb carn de caça, parc infantil i expositors, entre altres propostes.


En les parades, s’hi podien trobar tota mena de complements de caça, com vehicles tot terreny, roba, calçat, accessoris per a gossos, emissores, collars electrònics, alimentació d’animals, repoblacions, premsa especialitzada, falconeria i transport per a gossos.


Dos actes més a la Ciutadella


Coincidint amb la celebració de la fira, s’han portat a terme unes activitats paral·leles, en aquest cas a la Ciutadella: la junta general de la Representació Territorial de Girona de la Federació Catalana de Caça i la Trobada de Colles Senglanaires.


Per fer possible aquesta convocatòria dedicada al món de la cacera i la cinegètica, han sumat esforços la Federació Catalana de Caça (Representació Territorial de Girona), la Societat Esportiva de Caçadors de Roses i l’Ajuntament rosinc.


El bullici propi d’una fira temàtica s’ha viscut al llarg del dia, des de primera hora, i també ha comptat amb un dinar de germanor i amb una cantada d’havaneres amb el grup Mar d’Amunt.

 

MAIRENA RIVAS

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar