Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS

LA RFEC ACOMIADA DIVERSOS TREBALLADORS DE LA SEVA PLANTILLAFederació Catalana de Caça 28/04/2015
La setmana passada va començar a fer efectius els acomiadaments. Alguns dels treballadors destituïts portaven més de vint anys a la Federació

La Real Federación Española de Caza va començar a acomiadar la setmana passada a diversos treballadors de la plantilla, alguns d’ells amb vint anys d’antiguitat a la Federació. Aquesta decisió és conseqüència del conflicte que manté el president de la RFEC amb l’anomenat F8, vuit Federacions autonòmiques que estan en desacord amb el procés electoral celebrat el passat 2012. Procés electoral anul·lat per una sentència en ferm de l’Audiència Nacional amb data 23/05/2014.

 

A finals del desembre passat el president de la RFEC convocava eleccions amb la intenció, en teoria, de complir amb la sentència dictada per l’Audiència Nacional però la convocatòria es realitzava en base al cens del 2014, no del 2012 tal i com establia la sentència que es va requerir que s’aclarís amb data 21/07/2014.    

 

Aquesta convocatòria va anul·lar-se a través del tribunal Administratiu de l’Esport amb data 16/01/2015, en la qual s’ordenava a la RFEC que procedís a convocar les eleccions conforme al cens electoral del 2012.

 

Aquest conflicte ha suposat que el 70% dels caçadors federats d’Espanya hagin deixat de fer la llicència federativa nacional amb la respectiva pèrdua d’ingressos que això suposa per la RFEC. I aquesta situació s’ha allargat en el temps a causa del nul interès del president de la RFEC per arreglar la situació convocant el procés electoral tal i com recull la sentència.

 

En aquest últims dos anys la RFEC s’ha anat desintegrant i debilitant sense que el president hagi fet cap intent per recompondre la situació i els treballadors d’aquesta institució són els que estan pagant els plats trencats. 

 

L’equip administratiu de la Federació Catalana de Caça ha rebut la notícia dels acomiadaments a treballadors amb sorpresa i sobretot tristesa per la situació que estan vivint els companys de la Federació Espanyola i vol manifestar el seu sincer rebuig a aquesta decisió.

  

Els treballadors de la Federació Catalana de Caça així com d’altres Federacions Autonòmiques volen mostrar la seva solidaritat amb els companys de la RFEC i es posen immediatament a la seva disposició per recolzar-los i secundar les iniciatives que siguin necessàries. A més a més, demanen a totes les Federacions que s’obri el diàleg perquè una situació que és aliena als propis treballadors no els perjudiqui de cap manera.   

 

Equip administratiu de la Federació Catalana de Caça

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar