Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS

NOU FORMULARI WEB DE PRESENTACIÓ D’ESTADÍSTIQUES DE CAPTURA, REPOBLACIONS I ALLIBERAMENTSFederació Catalana de Caça 20/04/2015
Ja està a disposició dels titulars de les àrees de caça o representants legals, un nou formulari web per a la presentació de les estadístiques de captura, repoblacions i alliberaments de les espècies cinegètiques de la darrera temporada

Els informem que ja està disponible pels titulars de les àrees de caça o representants legals, un nou formulari web per a la presentació de les estadístiques de captura, repoblacions i alliberaments de les espècies cinegètiques de la darrera temporada, anomenat Qüestionari estadístic de repoblacions, alliberaments i captures de les àrees privades de caça.

 

Aquest formulari web pretén anar substituint el document en paper que fins ara s’havia de presentat per part dels titulars de les àrees privades de caça, una vegada pagada la matrícula de l’àrea de caça. Consta d’una pàgina introductòria, on hi ha una breu explicació de l’objectiu d’aquest formulari, i un altra on cal introduir les dades bàsiques de l’àrea privada i de la persona titular o representant legal de l’àrea privada, i les dades de les espècies que hagin estat repoblades, alliberades o capturades, segons el cas, en l’àrea privada de caça. També s’ha aprofitat per introduir un apartat on es puguin fer constar les dades de captura dels senglars capturats a l’estiu, en el marc de les comunicacions via formulari web d’avisos de cacera.

 

ATENCIÓ: Tingueu en compte que en el formulari surt el període que s’ha establert aquest any a la resolució de vedes (juny-primera setmana de setembre), tot i que la temporada que es demana és la 2014/2015, on el període començava al juliol.  

 

Una vegada introduïdes les dades i premut el botó d’enviar, de manera automàtica es genera un missatge amb les dades introduïdes que s’envia a l’adreça de correu electrònic que el titular o representant legal hagi facilitat en aquest formulari.

 

Entre tots caldria que féssim difusió d’aquesta nova eina per generalitzar ben aviat el seu ús.

 

Adjuntem l'enllaç per accedir al Qüestionari mencionat.gencat.cat/medinatural/questionariapc/
ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar