Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · PREMSA

LES TERRES DE L’EBRE, UNA POTÈNCIA ESPORTIVALes Terres de l’Ebre, una potència esportiva

18/04/2015

El secretari general de l’Esport, Ivan Tibau, va presidir l’acte de lliurament dels II Premis Esportius de les Terres de l’Ebre 2015, que van recaure en 92 espor tistes d’elit, 5 entitats i 3 forjadors de la demarcació. També hi van participar el delegat del Govern a les Terres de l’Ebre, Xavier Pallarès; l’alcalde de Tortosa, Ferran Bel; el vicepresident de la Diputació, Pere Panisello; la representant territorial de l’Esport a les Terres de l’Ebre, Cinta Espuny, i la diputada del Parlament Meritxell Roigé. L’acte, celebrat a una Plaça dels Dolors de Tortosa plena a vessar, va reunir l’àmplia família esportiva ebrenca i representants del món polític local.


Aquests guardons han premiat, d’una banda, la trajectòria de forjadors, és a dir, aquelles persones que s’hagin distingit per una aportació llarga i continuada al món de l’esport en aquest territori. Aquest any s’han entregat ex aequo, tres premis: a Fidel Font, per tota una vida dedicada a l’esgrima; Enrique Pedret, per l’esforç de promoció en el rem, i Jordi Angelats, per la seva llarga dedicació al bàsquet. D’altra banda, també han rebut el reconeixement aquells esportistes majors d’edat de les Terres de l’Ebre que han aconseguit el primer lloc en campionats de Catalunya o que han fet podi en campionats d’Espanya, Europa o Mundials, o bé que han estat campions absoluts de la seva especialitat l’any 2014.


A més, enguany s’han homenatjat també els clubs que l’any 2014 han celebrat el 25è, 50è i 75è aniversari de la seva creació. Aquestes cinc entitats premiades han estat la Societat de Caçadors l’Illa de Buda, de Sant Jaume d’Enveja, que va complir 75 anys; la Societat de Caçadors Vilalbense, de Vilalba dels Arcs (50 anys), així com el Centre d’Esports Tortosa, el Club Petanca Tivissa i el Club d’Escacs Masdenverge (25 anys).

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar