Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · PREMSA

ABANDONADA LA RECERCA D´UN CAÇADOR A CANELLES DESAPAREGUT FA DUES SETMANESAbandonada la recerca d´un caçador a Canelles desaparegut fa dues setmanes

09/03/2015
La barca en què viatjava va caure a l´aigua quan travessaven un vedat del pantà

La Guàrdia Civil d'Osca ha suspès la recerca del caçador desaparegut al pantà de Canelles el 21 de febrer després de naufragar la barca en què anava, al terme municipal d'Estopiñan del Castillo (Osca). "Les tasques de recerca ara seran esporàdiques", han informat fonts de la Guàrdia Civil d'Osca.

 

Efectius de la Guàrdia Civil i dels Bombers de Benavarri han rastrejat durant 11 hores al dia durant les dues últimes setmanes la zona on es va veure el caçador, de 64 anys i veí de Barcelona, per última vegada. Aquest cap de setmana es van sumar a les tasques de recerca una unitat canina i un equip de submarinistes de Madrid que van utilitzar un robot per buscar a gran profunditat. No obstant, els resultats han sigut infructuosos ja que es tracta d'una zona amb molts racons.

 

"Ara les recerques es faran de forma puntual i dependran dels efectius disponibles del Grup Especial d'Activitats Subaquàtiques (GEAS) i de les condicions climatològiques", han explicat fonts policials.

 

El desaparegut formava part d'un grup de cinc caçadors que travessaven el pantà d'un costat a l'altre per accedir a un vedat que hi ha a la zona. Anava amb quatre persones a l'embarcació quan aquesta va naufragar per causes que encara es desconeixen. Un dels ocupants va aconseguir arribar nedant a la riba i avisar els serveis d'emergència. Els altres tres van ser localitzats i rescatats de les aigües del pantà amb símptomes d'hipotèrmia, mentre que va resultar impossible trobar el parador del desaparegut.

 

L'embassament de Canelles està al riu Noguera Ribagorçana, en una zona fronterera entre les províncies de Lleida i Osca.

 

EVA VISA

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar