Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · PREMSA

UN REPORTATGE EMÈS A CANAL TERRES DE L´EBRE, FINALISTA AL I PREMI DE PERIODISME TERRES DE L´EBREUn reportatge emès a Canal Terres de l´Ebre, finalista al I Premi de Periodisme Terres de l´Ebre

06/03/2015
El treball mostra l´activitat d´una jove caçadora de Sant Carles de la Ràpita

El reportatge emès per Canal Terres de l'Ebre 'El cas de Noèlia Cartes', sobre una jove rapitenca de 25 anys sotscampiona del món de caça, opta aquest dissabte al Premi de Periodisme Terres de l'Ebre que per primera vegada atorga la demarcació del Col·legi de Periodistes. El treball, del videoreporter Dani Rodríguez, competeix amb un reportatge sobre el cargol poma emès a TV3 i amb un treball d'investigació sobre el magaztem de gas Castor.

 

Una carrera fulminant

 

El reportatge, emès al programa 'La setmana Terres de l'Ebre', mostra la preparació de Noèlia Cartes per al mundial de caça amb gossos que es va disputar a final de l'any passat a Itàlia. La jove rapitenca va obtenir el seu primer permís de caça el febrer del mateix 2014 i en menys d'un any ja ha aconseguit el campionat d'Espanya amb la seva gossa Cleo i el sostcampionat en l'esmentada competició internacional.

 

La presència de dones en una activitat tradicionalment considerada 'd'homes' i l'estreta relació amb la Cleo, la gossa de raça pointer amb qui competeix, són els eixos principals d'aquest treball que ara opta al premi.

 

El veredicte, dissabte

 

La Demarcació de les Terres de l'Ebre del Col·legi de Periodistes de Catalunya va convocar a finals de l'any passat el I Premi 'Terres de l'Ebre' amb l'objectiu de reconèixer el millor treball periodístic en qualsevol format, àmbit i estructura. A aquesta edició hi han concorregut 17 projectes diferents.

 

El guanyador es donarà a conèixer aquest dissabte en el transcurs d'un sopar que tindrà lloc a Tortosa.canalte.xiptv.cat/la-setmana-terres-de-lebre/capitol/edicio-17-10-2014#


Vídeo

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar