Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS

S´ENGEGUEN SESSIONS INFORMATIVES SOBRE LA PROBLEMÀTICA LABORAL I FISCAL AL MÓN DE L‘ESPORTS´engeguen sessions informatives sobre la problemàtica laboral i fiscal al món de l‘esport

03/03/2015

La Unió de Federacions Esportives de Catalunya juntament amb la Secretaria General de l’Esport, han organitzat cinc sessions informatives sobre la problemàtica laboral i fiscal al món de l‘esport, adreçades a tots els clubs esportius i entitats sense ànim de lucre, amb la voluntat d’assessorar-les i orientar-les davant dels darrers canvis de la normativa estatal.

 

Aquestes sessions tenen una durada aproximada de 2 hores a càrrec de dos tècnics experts en la vessant esportiva en les matèries a tractar. Les sessions seran enfocades a clarificar tots els escenaris possibles amb exemples pràctics.

 

Us adjuntem el calendari amb les reunions informatives que s’han organitzat arreu de Catalunya sobre l’aplicació de la nova legislació.

 

Donada la importància de la mateixa us demanem la màxima difusió entre els clubs i entitats esportives a qui pugui interessar.Calendari de les sessions informatives i formulari d´inscripció
ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar