Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS

LES FEDERACIONS ESPORTIVES CATALANES PACTEN EL FULL DE RUTA CONTRA ELS GREUGES A L’ESPORT CATALÀLes federacions esportives catalanes pacten el full de ruta contra els greuges a l’esport català

Les federacions esportives catalanes pacten el full de ruta contra els greuges a l’esport català

Les federacions esportives catalanes pacten el full de ruta contra els greuges a l’esport català

Les federacions esportives catalanes pacten el full de ruta contra els greuges a l’esport català

20/02/2015

La Unió de Federacions Esportives de Catalunya va reunir, ahir a Barcelona, els presidents i representants de les federacions esportives catalanes per acordar el full de ruta a seguir per tal de fer front als greuges a l’esport català.

Durant la reunió, el President de La Unió, Gerard Esteva, acompanyat del Consell Directiu, va explicar els greuges que afecten l’esport català, així com totes les accions que des de La Unió s’han fet fins al moment. A continuació, Esteva va presentar el full de ruta a seguir per fer front a aquests greuges.
Aquest full de ruta, que va ser aprovat per totes les federacions assistents, consisteix en acordar un manifest conjunt com a proposta de reivindicació de l’esport català; aconseguir el suport de la ciutadania, transcendint l’àmbit esportiu, a través de la creació d’una campanya a la plataforma web change.org i la posada en marxa d’una pàgina web que centralitzi la reivindicació; sumar el poder municipal a través de l’aprovació d’una moció tipus per als ajuntaments; i la celebració d’una roda de premsa conjunta de l’esport català.

La roda de premsa, que tindrà lloc el proper 19 de març al Poliesportiu de l’Estació del Nord de Barcelona (c/ Nàpols, 42) a les 12 h, serà la clau d’aquesta campanya, on es reuniran més de 1.000 persones del món de l’esport per reivindicar-se en contra dels greuges que afecten l’esport català, mostrant així una imatge d’unitat de tot el sector.

A més, s’ha creat el hashtag #sortimaguanyar per a què tothom pugui donar suport a aquesta campanya a través de les xarxes socials, fent-se una fotografia amb un objecte esportiu.

Amb aquest full de ruta es mostra la unitat del món esportiu català per fer front als greuges i perjudicis que el sector està patint per culpa de les darreres accions legislatives i dels poders públics que menystenen la realitat del sector.

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar