Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · PREMSA

CAP EXEMPLAR MORT A LA BATUDA DE PORCS VIETNAMITES A LA PENACap exemplar mort a la batuda de porcs vietnamites a la Pena

17/02/2015
Caçadors de l´Espluga i Vimbodí tenien autorització especial per matar porcs hibridats aquest dissabte

La batuda per abatre porcs vietnamites hibridats amb senglars que s'ha dut a terme aquest dissabte el barranc de la Pena ha acabat sense cap exemplar mort. Segons ha avançat l'Espluga FM Ràdio, les Societats de Caçadors de l'Espluga de Francolí i Vimbodí i Poblet no haurien aconseguit matar cap dels exemplars híbrids que habiten la zona.

Tot i que haurien vist un exemplar hibridat durant la batuda, no van  aconseguir abatre'l. Els caçadors asseguren que encara hi ha diversos exemplars al bosc i que com que tenen la capacitat de reproduir-se fàcilment, poden posar en perill l'espècie autòctona de senglar.

Tot apunta que el porc vietnamita hauria arribat als boscos de Poblet per  negligència humana. Es tracta d'una espècie que es comercialitza com a mascota i algun propietari podria haver-ne abandonat quan creixen massa.

Aquest dimarts, els caçadors i tècnics del Paratge Natural d'Interès Nacional del Bosc de Poblet duen a terme una batuda blanca (sense mort) al barranc del Titllar per censar els exemplars de cabirols i senglars.

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar