Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · PREMSA

CAPTUREN TRES GOSSOS SALVATGES QUE VAN ATACAR UNA GRANJA D´ALCARRÀSCapturen tres gossos salvatges que van atacar una granja d´Alcarràs

24/01/2015

Membres dels Agents Rurals, en col·laboració amb la Policia Local d'Alcarràs, han capturat vius en els últims dies tres gossos salvatges que haurien atacat vedells en una granja d'aquest municipi. L'operació ha tingut lloc en col·laboració amb l'ajuntament d'Alcarràs, que té les competències d'animals domèstics. L'última captura va tenir lloc dijous passat. Aquests tres gossos (tres mascles i una femella adults) han estat capturats gràcies a gàbies trampa que els Agents Rurals tenien instal·lades amb menjar per atreure'ls, una prop de la granja on va tenir lloc un dels atacs. Tots els animals han estat traslladats a la gossera d'Alcanó. A part de l'atac a Alcarràs, també n'hi va haver diversos al municipi de Seròs. En aquest municipi, el dispositiu dels Agents Rurals va permetre capturar vius nou animals.

 

Operatiu constant

En aquest sentit, els Rurals mantenen un operatiu constant davant de la possibilitat de rebre un nou avís per poder capturar els animals. A Seròs faltarien per capturar encara dos gossos.

A Alcarràs, els Agents Rurals han instal·lat cinc gàbies trampes, mentre que a Seròs s'han col·locat tres collarum, un llaç amb què els animals queden atrapats a l'estirar l'esquer sense patir cap mal.

D'altra banda, s'ha de destacar que els Rurals efectuen controls en municipis de menys de 5.000 habitants per comprovar que tots els animals (principalment gossos i gats) estiguin correctament identificats amb el xip.

Ja han dut a terme 1.648 inspeccions i han obert 566 actes, de les quals cap va acabar en sanció. Ho recomanen per evitar que siguin abandonats i es tornin salvatges.

 

Recerca

Els Agents Rurals mantenen el dispositiu de vigilància per detectar altres gossos perillosos

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar