Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS

EL TRIBUNAL SUPERIOR DE JUSTÍCIA DE CATALUNYA DECIDIRÀ EL 29 DE GENER SOBRE EL CAS DE ELS GALLECSFederació Catalana de Caça 23/01/2015

El Parc de l’Espai d’Interès Natural de Gallecs és una àrea que els falconers freqüenten per fer volar les seves aus i des d’alguns Ajuntaments de la zona s’han interposat recursos amb l’objectiu de prohibir aquesta activitat. La Federació Catalana de Caça ha fet seguiment d’aquests casos i ha estat lluitant per preservar l’activitat dels falconers.  

A finals de 2013, aquesta pàgina web ja va informar en relació amb aquest mateix cas, que el TSJC desestimava el recurs de l’Ajuntament de Santa Perpètua Mogoda contra la suspensió cautelar de la prohibició de volar als Gallecs. D’aquesta manera, gràcies a la mesura cautelar demanada per la Federació Catalana de Caça i acordada pel Tribunal, s’ha permès la Falconeria mentre no fos dictada la sentència definitiva.

El recurs ha seguit el seu procediment i podem informar que el dia 29 de gener de 2015 està previst que el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya es reuneixi per fer la deliberació per dictar la sentencia sobre el fons del recurs.

Tan aviat com tinguem notícies sobre el resultat d’aquesta sentència, informarem en aquesta pàgina web.

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar