Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC

LA FEDERACIÓ CATALANA DE CAÇA PRESENTA UN RECURS AL TAD PER IMPUGNAR LES ELECCIONS DE LA RFECFederació Catalana de Caça 31/12/2014
El recurs s’ha presentat juntament amb 8 federacions més

El procés electoral a la Real Federación Española de Caza va ser convocat el passat 29 de desembre pel president Andrés Gutiérrez. A la pàgina web de la RFEC van penjar el cens electoral, el calendari electoral, la distribució i composició de l’Assemblea General i la composició nominal de la Junta Electoral. 

 

Al observar les irregularitats de la convocatòria, la Federació Catalana de Caça (i 8 federacions més) han redactat i presentat un recurs davant del Tribunal Administrativo del Deporte per tal d’impugnar la convocatòria d’eleccions a la RFEC.

 

Les argumentacions d’aquest recurs s’han basat sobretot en l’ús d’un cens improcedent que evidentment, genera una composició de l'Assemblea inadequada.  A més a més, de la intenció de la RFEC de celebrar un nou procés judicial, en comptes de repetir el procés judicial del 2012 declarat nul, tal i com contenia la Sentencia de l’Audiència Nacional.

 

La Federació Catalana de Caça resta pendent del desenllaç d’aquest contenciós administratiu per tal de seguir defensant els interessos i la representació assembleària dels caçadors catalans.

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar