Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · PREMSA

ELS AGENTS RURALS FARAN CONTROLS DE GOSSOS ALS MUNICIPIS MÉS PETITSEls Agents Rurals faran controls de gossos als municipis més petits

20/12/2014
L’objectiu és evitar l’abandonament i disminuir la possibilitat de l’aparició de canilles salvatges

Els Agents Rurals han fet enguany a Lleida 1.649 controls d’identificació de gossos a caçadors i al gener ho faran entre els propietaris de municipis de menys de cinc mil habitants. El cap dels Agents Rurals de Lleida, Llorenç Ricou, explica que l’objectiu és evitar els abandonaments i disminuir la possibilitat que apareguin grups de gossos abandonats ensalvatgits que ataquin ramats com ha passat a Seròs, Alcarràs i a Almacelles, on dimarts un grup de gossos va atacar una granja i va matar un vedell. Els Agents Rurals també han recomanat aquest divendres al ple del Consell Comarcal del Segrià que els consistoris aprovin ordenances per prohibir casos com el de Seròs en què vivien 15 gossos en un pis.


El cap dels Agents Rurals de Lleida, Llorenç Ricou, va intervenir ahir divendres al ple ordinari del Consell Comarcal del Segrià per informar als representants municipals de la comarca sobre la problemàtica amb els gossos ensalvatgits que en els últims mesos han atacat diversos ramats del Segrià. El primer d’ells es va produir en una granja de Seròs, on van atacar en dues ocasions més. Fa una setmana un altre grup de gossos va atacar uns granja d’Alcarràs i va matar cinc vedells i l’últim cas es va produir dimarts, quan un altre grup de gossos ensalvatgits va atacar una granja d’Almacelles i va matar un vedell més. Ricou va explicar que cal tenir en compte que la majoria d’aquests gossos són animals que en un passat han estat abandonats.

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar