Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · PREMSA

INSTEN ELS SINDICATS A PROPOSAR CANVIS AL PLA CINEGÈTIC DEL VEDAT DE MIERESInsten els sindicats a proposar canvis al pla cinegètic del vedat de Mieres

20/12/2014

La delegació territorial d’Agricultura de la Generalitat proposa als sindicats agraris que formalitzin una petició per canviar el pla cinegètic que afecta el vedat de Mires per a permetre així la participació de més caçadors a les batudes. El sindicat Unió de Pagesos va denunciar la setmana passada que Agricultura autoritzava amb retard les batudes de senglars a Mieres malgrat que la zona estava afectada per la declaració d’emergència cinegètica i que, enlloc dels 60 caçadors que demanaven, només se n’autoritzaven 30.

El director territorial d’Agricultura, Vicenç Espanyol, explica que les autoritzacions per a les batudes es donen amb un màxim de 72 hores i recorda que el pla tècnic de gestió cinegètica d’aquest vedat de 574 hectàrees només permet la participació de 30 caçadors a les batudes de senglars, mentre el sindicat agrari en demanava 60 i adjuntava una llista amb 94 noms.

«Els hem demanat més d’una vegada que demanin canvis al vedat que els permeti la participació de més caçadors perquè no podem fer excepcions cada cop», explica. A més, proposa que, per la forma de flor del vedat es busqui la col·laboració dels vedats veïns.

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar