Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · PREMSA

AGRICULTURA ORGANITZARÀ NOVES BATUDES PER ATRAPAR O MATAR ELS GOSSOS ASSILVESTRATSAgricultura organitzarà noves batudes per atrapar o matar els gossos assilvestrats

13/12/2014
La Conselleria d´Agricultura organitzarà batudes en els propers dies amb caçadors i agents rurals per atrapar o matar el grup de gossos assilvestrats que aquesta setmana han atacat als vedells d´Alcarràs.

El Departament ha autoritzat les noves batudes al poble després de que acabés el període d'autoritzacions aprovat inicialment, que va acabar el 29 de novembre. L'autorització a Alcarràs és similar a la que la Conselleria va fer el passat novembre a Seròs, on altres gossos van atacar una granja d'ovelles en tres ocasions.

 

L'alcalde d'Alcarràs, Miquel Serra, ha assegurat que el problema dels gossos afecta a la major part dels pobles del Baix Segre i és especialment preocupant a la seva localitat, per ser una de les poblacions amb major concentració de granges de Catalunya.

 

 El director dels Serveis Territorials d'Agricultura, Jaume Fabà, ha deixat constància que el grup que ha atacat als vedells d'Alcarràs és diferent al que va causar la mort de diverses ovelles a Seròs. En aquest sentit, el cap del Cos d'Agents Forestals, Llorenç Ricou, ha avançat que aquest grup serà més difícil de localitzar que el de Seròs, on van aconseguir trobar la meitat dels animals, al ser una zona de gran concentració d'explotacions ramaderes. Ricou també ha apuntat que es posarà en contacte amb la Consejería de Agricultura d'Aragó per conèixer si s'estan produït casos similars a Fraga i demanar la col·laboració del Govern aragonès.

 

El propietari de la granja, Simeó Abad, ha explicat que aquest divendres ha tapat alguns forats de les parets de la instal·lació produïts per les últimes pluges i que són molts els companys de la localitat que estan fent el mateix.

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar