Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS

EL CATALÀ JORDI MORATÓ GUANYA EL XXIV CAMPIONAT D’ESPANYA DE CAÇA DE BECADESFederació Catalana de Caça 15/12/2014
Morató ha desbancat al gran caçador navarrès Juan María Esaín, fins ara defensor del títol i nou vegades campió d’Espanya.

El Campionat va tenir lloc al vedat social de la finca Ribavellosa, al municipi Almarza de Cameros (La Rioja).

 

El caçador català Jordi Morató s’ha endut la victòria davant d’un total de 34 participants que van competir al vedat social de la finca Ribavellosa a Almarza de Cameros, propietat del Govern de La Rioja i sota l’organització de la Federación Riojana de Caza i la Real Federación Española de Caza.

 

Jordi Morató va participar amb el seu setter anglès 'Piua' i acompanyat pel jutge balear, Antonio Fontclara Martínez, i va obtenir el títol amb una puntuació de 2.000 punts gràcies a quatre becades abatudes amb les que va fer la quota de quatre trets precisos i entrant al control a les 12,48 hores.

 

El madrileny, Miguel Ángel Alonso Valdivieso, va quedar segon al costat del seu setter anglès 'Roll' y el jutge valencià, Juan Jorge Arnal Barrera, amb una puntuació de 1.000 punts.

 

La tercera posició se l’ha endut Iván Lobato Muriel, al costat del seu setter anglès Pongo i el jutge català Josep Collell Cufí. Ha sumat 1.000 punts igual que el segon participant, però entrant minuts més tard al control.

 

Els trofeus van ser entregats pel director general del Medi Natural del Govern de la Rioja, Miguel Urbiola; el director de les reserves del Govern de la Rioja, Pedro Pablo Matute, i el president de la Federación Riojana de Caza, Eusebio Hernando.   

 

Des de la Federació Catalana de Caça volem felicitar efusivament a Jordi Morató per haver guanyat un campionat molt dur, competint amb participants molt experts i preparats,com és el cas de Juan María Esaín, el gran caçador navarrès que ha guanyat nou vegades el Campionat d’Espanya.

 

Enhorabona Jordi!

 

Poden consultar la classificació tot seguit.Classificació XXIV Campionat d´Espanya de Becada


www.lavanguardia.com/local/la-rioja/20141213/54421395085/jordi-morato-gana-el-xxiv-campeonato-de-espana-de-caza-de-becadas-en-el-coto-social-de-ribavellosa.html#search=´´
ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar