Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · PREMSA

ELS FALCONERS EXHIBEIXEN EL BON NIVELLEls falconers exhibeixen el bon nivell

24/11/2014
Es Mercadal acull el primer Campionat de Falconeria de Menorca que tindrà continuïtat

És la primera vegada que es celebrava el Campionat de Falconeria de Menorca i ha resultat un èxit de participació i seguiment. El certamen ha reunit aquest cap de setmana als millors falconers de les Illes, en una competició i exhibició en que els menorquins han quedat ben posicionats i han pogut demostrar el seu bon nivell.


S’Estància de’n Magistre, al Camí de Tramuntana des Mercadal, ha estat l’escenari escollit per desenvolupar les proves de competició de sky trial i baix vol, i l’exhibició davant el públic, en que els falconers han pogut exhibir la seva destressa i domini d’espectaculars aus rapinyaires domesticades.


En el campionat han participat 10 falconers menorquins, de l’Associació Menorquina de Falconeria (AMFAL), 15 de Mallorca i un d’Eivissa, que s’han desplaçat expressament per a participar en la prova.


34 aus en acció


En la modalitat de baix vol, els premiats han estat: Pedro Nuño (primer), Felipe Pocoví (segon) i el menorquí Lluís Marquès (tercer). En sky trial els vencedors han estat: Antoni Morro (primer i segon premi) i el menorquí Juan Carlos Marquès Villalonga (tercer). El falconer menorquí que ha obtingut millor puntuació ha estat Lluís Marquès, de Ciutadella.
Segons informa Juan Carlos Marquès, president d’AMFAL, en el campionat han participat 34 aus de presa, que s’han pogut exhibir en plena acció.


Laura Bañón

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar