Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · PREMSA

FIRA DE SANTA CATERINA: L’OLI NOU LLUEIX EXCEL·LÈNCIAFira de Santa Caterina: L’oli nou llueix excel·lència

21/11/2014
El certamen preveu reunir unes 150 parades i inclou la mostra del gos caçador

L’oli nou ja està a punt per conquerir els rebosts i taules lleidatanes. Si Maials donava el tret de sortida el passat cap de setmana, aquest és el torn d’Arbeca, a l’empara de la fira de Santa Caterina.

El pal de paller és el mercat firal, que aplegarà diumenge unes 150 parades on es posaran a la venda productes artesans i alimentaris. En especial, la joia de la corona, l’oli verge extra, tret de les autòctones olives arbequines. Un protagonisme que compartirà amb un altre pes pesant, el gos caçador, atès que Arbeca atresora una gran àrea de caça.

A més d’examinar l’oferta i poder comprar, el visitant disfrutarà amb tot tipus de propostes. Destaca l’esmorzar típic de llonganissa amb fesols, que gaudeix d’un gran poder de convocatòria, expliquen fonts de l’ajuntament. La desfilada canina i concurs s’enriquiran enguany amb una demostració d’obediència canina a càrrec de Borgescan. El concurs d’olives macerades o la matinal de country arredoniran el mercat, que es desplega per la plaça del Toll, avinguda dels Portals, plaça Lluís Companys i carrers Anselm Clavé i del Pou. No obstant, tot i que el mercat es limita a diumenge, la fira engega motors avui, amb un clar sabor lúdic i cultural. En donen fe l’entrega de premis al cartell de fira, un espectacle de màgia i un taller de gintònics. Quant a dissabte, encabirà tant l’animació infantil com un tast de cafès i  es dissertarà sobre el passat, present i futur de les Garrigues. I, per postres, hom ballarà als acords de l’Anònima o les versions de Malafama. Fet i fet, tots són ingredients d’un certamen que confia atraure uns 8.000 visitants.Tot és de caire gratuït, tret de l’esmorzar i els tallers.

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar