Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · CAMPIONATS

ES CELEBRA EL CAMPIONAT DE CATALUNYA DE FALCONERIA 2014Federació Catalana de Caça 17/11/2014
Aquest any, l’exhibició va tenir lloc al cel del Pla de Martís (Pla de l´Estany) Girona

Enguany, la celebració del fascinant Campionat de Catalunya de Falconeria ha tingut lloc a terres gironines, aquest passat diumenge 16 de novembre.

 

Des de la Federació Catalana de Caça es va estar treballant per trobar una alternativa al camp de vol d’Alguaire, que gràcies a les seves magnífiques característiques havia estat successivament la seu del Campionat de Catalunya els últims anys. D’aquesta manera, igual que es fa amb les altres modalitats de competició, s’ha pogut canviar la seu del Campionat de Falconeria i així acostar a un altre indret la bellesa i l’espectacularitat d’aquesta competició.  

 

Per aquest motiu, finalment el Campionat de Catalunya de Falconeria s’ha celebrat al Pla de Martís (Pla de l'Estany) Girona, amb una gran assistència de falconers i també de curiosos i aficionats que s’apropaven a veure volar els magnífics 32 rapinyaires participants.  

 

El campionat va desenvolupar-se sense incidents i es va gaudir d’una veritable exhibició gràcies al dia seré i assolellat que va permetre als espectadors veure perfectament el treball de les aus. També va ajudar que el vent no va començar a bufar fins al migdia, pràcticament a les acaballes de la competició i no va dificultar l’actuació dels participants. 

 

Aquest campionat ha pogut tirar endavant gràcies a la col·laboració i la implicació de moltes persones que ens agradaria mencionar des d’aquestes línies per expressar-los la nostra gratitud: La Federació de Caça de Girona, la Societat de Caçadors de Banyoles i Comarca, la Societat de Caçadors de Serinyà, els propietaris que ens van cedir molt gentilment els terrenys, Cetrería las Lagunas, Ayama Segutel, Cetrería Artesanal, Stencil Wood Art, Raul Rodríguez, que va cedir làmines amb dibuixos de falconeria, Daniel Cruz que va donar samarretes, Salva Nuñez que va donar caputxons fets a mà per ell mateix, Miguel que va fer anelles pels campions de Catalunya de cada categoria i pel guanyador d’Espanya de l’any anterior, Rafa Pérez que va portar la caixa de llençar, Antonio Gallego, el nostre incansable speaker, els dos jutges, Daniel Salas i Javier Merino i la Granja Cinegètica el Faisà d'Or.

 

I com no podia ser d’una altra manera, gràcies també a tots els falconers participants que ho van fer possible.

 

Ara toca que, aquest falconers d’alt nivell que té Catalunya, vagin a competir al Campionat d’Espanya, que es celebrarà del 5 al 8 de desembre a Osuna, Sevilla.

 

Molta sort a tots!   

 

Adjuntem la classificació del Campionat i un vídeo gravat i editat pels professionals de Reivax.Classificació Campionat de Catalunya de Falconeria 2014


Vídeo

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar