Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · PREMSA

AGRICULTURA IMPLANTA UNA NOVA GESTIÓ DE LA RESERVA DE CAÇAAgricultura implanta una nova gestió de la Reserva de Caça

05/08/2013
DIARI DE TARRAGONA

El Departament d'Agricultura ha donat el vistiplau a la implantació d'un nou model de gestió a la Reserva Nacional de Caça dels Ports de Tortosa-Beseit.

El model es fonamenta en el pla tècnic de gestió aprovat per l'Àrea d'Activitats Cinegètiques i busca aprofitar de la millor manera la cabra hispànica i el porc senglar- millorant la piràmide poblacional i l'hàbitat que ocupa- així com facilitar la captura dels exemplars objecte de trofeu.

Tres agents rurals i quatre membres de l'empresa pública Forestal Catalana seran les encarregades de l'aplicació del nou model.

L'expedient de regulació d'ocupació que ha dut a terme Forestal Catalana ha comportat que quedin vuit persones per treballar en les tasques pròpies del Parc. Quatre compatibilitzaran les tasques pròpies del Parc amb l'execució del pla tècnic de gestió a la Reserva.

Aquest dijous s'ha tancat el procés de seleció a Forestal Catalana. Ara els candidats començaran a treballar conjuntament amb els Agents Rurals per assolir la formació i expèriencia necessàries per desenvolupar les tasques pròpies de la Reserva per optimitzar els recursos cinegètics i obtenir el major aprofitament econòmic possible. 

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar