Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · PREMSA

LA DIRECCIÓ D’AIGÜESTORTES CRITICA LA LLEI DE PARCS NACIONALS DE L’ESTATLa direcció d’Aigüestortes critica la llei de Parcs Nacionals de l’Estat

11/11/2014

La directora d’Aigüestortes, Mercè Aniz, és una de les signants d’una carta en la qual onze directors de parcs nacionals qüestionen la nova llei que prepara l’Estat per a aquests espais protegits, segons va publicar El País en l’edició digital.


Segons el rotatiu, aquesta missiva, dirigida al director de l’Organisme Autònom Parcs Nacionals, Basilio Rada, critica aspectes de la nova normativa, com la possibilitat de prorrogar activitats com caceres que, d’acord amb la norma encara vigent, havien de concloure el 2017. Una cosa que no afecta el parc lleidatà, on caçar ja està prohibit.


La carta assenyala que, amb la polèmica esmena del PP per prolongar activitats que haurien de concloure el 2017, els parcs nacionals queden “qüestionats a nivell mundial perquè es redueixen les garanties per al compliment dels compromisos internacionals” adquirits per Espanya enmatèria de conservació d’espais naturals. Així mateix, adverteix sobre el risc que l’interès general quedi supeditat a interessos particulars.


El ple del Senat debat aquesta setmana el projecte de llei de parcs nacionals, que inclou la polèmica esmena per la qual es prorroguen sis anys les excepcions a activitats prohibides com la caça.

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar