Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · CAMPIONATS

S´ACOSTA EL CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CAÇA MENOR AMB GOS 2014S´acosta el Campionat de Catalunya de Caça Menor amb gos 2014

30/10/2014
Aquest any, al Coto El Codony, a Santa Coloma de Queralt (Tarragona) el dissabte 8 de novembre

Els informem que ja queda poc per la celebració del Campionat de Catalunya de Caça Menor amb gos 2014.

 

Enguany, ens trobarem tots al Coto el Codony, a Santa Coloma de Queralt.    

 

El punt de trobada serà a les 7:00 al mateix coto, on hi ha un refugi, per fer el sorteig i mostrar la documentació i a les 8:00 començarà el Campionat. A les 14:00 hores finalitzarà i un cop anunciada la classificació i entregats els trofeus podrem anar a celebrar el dinar de germanor al restaurant La Barbacana.

 

Aprofitem per mencionar que aquest Campionat serà possible gràcies a la col·laboració de la Federació de Caça de Tarragona, el Coto el Codony i el Criador Cinegètic Ramírez.

 

Esperem que gaudiu un any més d’aquest campionat i la companyonia que l’envolta.

 

Us facilitem unes instruccions per arribar al Coto El Codony, per aquells/es que no hi hagueu estat mai:

 

Des de Barcelona

Agafar la A-2 direcció Lleida, deixar-la a la sortida 532 (La Panadella-Santa Coloma de Queralt). A continuació baixar direcció La Panadella fins la rotonda i  continuar direcció Santa Coloma de Queralt per la B-221 i la T-221 fins Santa Coloma de Queralt. A la rotonda d'entrada a la població escollir la segona sortida en direcció Montblanc per la C-241. Només sortir de Santa Coloma de Queralt prendre el camí a Conesa. A meitat del camí es troba el Coto El Codony.

 

Des de Lleida

Autovia A-2 direcció Barcelona, fins la sortida 531(La Panadella-Santa Coloma de Queralt). Traspassar La Panadella per continuar direcció Santa Coloma de Queralt per la B-221 i la T-221 fins Santa Coloma de Queralt. A la rotonda d'entrada a la població escollir la segona sortida en direcció Montblanc per la C-241. Només sortir de Santa Coloma de Queralt prendre el camí a Conesa. A meitat del camí es troba el Coto El Codony.

 

Des de Tarragona

De Tarragona a Valls per la N-240. Agafar la C-37 direcció Pla de Santa Maria. A la rotonda, al Pla de Santa María escollir la sortida direcció Cabra del Camp/Sarral i continuar fins a Sarral. A Sarral continuar direcció Santa Coloma per la C-241. Abans de l'arribada trobarà a l'esquerra el camí cap a Conesa. A la meitat del camí es troba el Coto El Codony.

 

Des de Reus

De Reus a Montblanc per la carretera C-14. Sortint de Montblanc a la rotonda a la Guardia dels Prats continuar direcció Santa Coloma per la C-241. Abans de l'arribada trobarà a l'esquerra el camí cap a Conesa. A meitat del camí es troba el Coto El Codony.

 

I l’adreça del restaurant on es farà el dinar:

 

RESTAURANT LA BARBACANA

Carretera Montblanc, 35

43420 Santa Coloma de Queralt - Tarragona

 

 

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar