Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · PREMSA

DISMINUEIX UN 19% EL SENGLAR EN EL PARC DEL MONTNEGRE I CORREDORDisminueix un 19% el senglar en el Parc del Montnegre i Corredor

29/10/2014
S´han fet 709 batudes amb una caça de 2,8 exemplars per cada 100 hectàrees

Un estudi de la consultoria mediambiental Minuartia ha conclòs que aquesta temporada el nombre de senglars en el Parc del Montnegre i el Corredor ha disminuït un 19% en relació a la temporada anterior i en les 709 batudes que s’han fet es calcula que s’han caçat una mitjana de 2,8 senglars per cada 100 hectàrees. Tot i així, la densitat continua sent molt elevada amb 9,5 exemplars per cada 100 hectàrees.
 

El senglar és problemàtic perquè incideix en diferents àmbits com la conservació del mitjà natural, els danys en l’agricultura i el accidents de trànsit. A aquesta problemàtica també s’ha d’afegir-hi la que representa el cabirol que enguany s’han caçat 176 exemplars, la quantitat més alta dels darrers 13 anys. En les batudes hi han participat un total de 14 grups de caçadors del Maresme i el Vallès Oriental, diversos dels quals del Baix Montseny com  els de La Batllòria, Llinars del Vallès, Montnegre, Olzinelles, Vallgorguina i Vilalba Sasserra.

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar