Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · CAMPIONATS

ÚLTIMS DIES PER INSCRIURE´S AL CAMPIONAT DE CATALUNYA DE FALCONERIA 2014Últims dies per inscriure´s al Campionat de Catalunya de Falconeria 2014

Últims dies per inscriure´s al Campionat de Catalunya de Falconeria 2014

27/10/2014
Aquest any, al Pla de Martís (Pla de l´Estany) Girona, el diumenge 16 de novembre

Els informem que el proper dia 10 de novembre es tanca el període d'inscripcions del Campionat de Catalunya de Falconeria 2014.

 

Enguany, s’ha treballat per trobar una alternativa al camp de vol d’Alguaire, que gràcies a les seves magnífiques característiques havia estat successivament la seu del Campionat de Catalunya els últims anys. D’aquesta manera, igual que es fa amb les altres modalitats de competició, podrem canviar la seu del Campionat de Falconeria i així acostar a un altre indret la bellesa i l’espectacularitat d’aquesta competició.     

 

Per aquest motiu, finalment el Campionat de Catalunya de Falconeria es celebrarà al Pla de Martís (Pla de l'Estany) Girona el diumenge 16 de novembre.

 

Amb la col·laboració de tots els falconers, en aquest Campionat de Catalunya esperem donar a conèixer per primera vegada a la província de Girona, la falconeria d’alt nivell de competició.

 

La trobada es farà el diumenge 16 de novembre a les 7:00 al RESTAURANT LA BRASA situat a la Carretera de Banyoles-Figueres, 23, a Melianta.
 
Però a partir de les 6:30 el Restaurant ja estarà obert per als més matiners.L'inici del Campionat serà a les 8:00 al Pla de Martís, molt aprop del Restaurant la Brasa.Com cada any, com que estarem apartats de pobles i ciutats, hi haurà un camió on es podrà comprar menjar i beure.

 

Aprofitem per mencionar que aquest Campionat serà possible gràcies a la col·laboració de la Federació de Caça de Girona, la Societat de Caçadors de Banyoles i Comarca, la Societat de Caçadors de Serinyà, Cetrería las Lagunas, Ayama Segutel, Cetrería Artesanal i el Faisà d'or.

 

Adjuntem el butlletí d’inscripció 2014.

 

Animeu-vos a participar en un nou paratge, esperem veure-us a tots i totes!  Butlletí d´inscripció al Campionat de Catalunya de Falconeria 2014


Mapa LocalitzacióComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar