Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · PREMSA

MASDENVERGE POSA EN VALOR LA CAÇAMasdenverge posa en valor la caça

08/10/2014
Masdenverge va celebrar aquest cap de setmana la setena edició de la Fira del Caçador, amb un extens programa que incloïa activitats per a tots els públics.

De fet, hi havia actes diversos com ara exhibicions canines i de falconeria, degustacions de cuina de caça, una exposició d’aus de raça, activitats d’aventura per a totes les edats o una mostra del comerç local.


A més, coincidint amb la fira també es va fer la quarta edició de les jornades ‘Els esmorzars i dinars dels caçadors’, que van oferir els restaurants i bars de la població. L’alcalde de Masdenverge, Álvaro Gisbert, va explicar que una fira d’aquestes característiques és bàsica per als caçadors, tot just quan s’està apunt d’iniciar la nova temporada de caça. La directora general d’Atenció a la Infància i l’Adolescència, Mercè Santmartí, va ser l’encarregada d’inaugurar la Fira del Caçador. Santmartí va afirmar que la Fira també permet posar en valor la caça, una activitat que va assenyalar que s’ha convertit en un esport i una activitat de treball en comú. Santmartí també va posar de manifest que l’equip de govern de Masdenverge hagi estat capaç de donar continuïtat a la fira malgrat la conjuntura econòmica dels darrers anys.


CINTA BONET

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar