Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · PREMSA

LA FIRA DEL CAÇADOR PREVEU PASSAR D’UN A DOS DIES PER LA GRAN AFLUÈNCIA DE PÚBLICLa Fira del Caçador preveu passar d’un a dos dies per la gran afluència de públic

29/09/2014
Aconsegueix superar els 15.000 visitants malgrat la pluja a partir del migdia

La gran afluència de públic que aconsegueix en cada edició la Fira del Caçador ha portat a l’organització a projectar ampliar el certamen, fins ara d’un dia, amb una segona jornada. Segons el seu president, Benjamí Sala, “actualment estem entre 15.000 i 20.000 visitants”, amb més d’un centenar d’estands dedicats a la caça i una trentena d’activitats paral·leles. Aquest any, algunes activitats com els concursos canins ja van començar dissabte.


La pluja a partir de les 13.00 hores, al final de la fira, no va provocar una baixada de públic. Entre les novetats es pot destacar aquest any el tir amb arc amb diana mòbil, ArcTrap. Es tracta d’una modalitat molt estesa a França i que, per primera vegada, es presenta aTàrrega. Una altra novetat va ser la doma de cavalls a càrrec de Santi Serra. Les exposicions de rapaces i mostres d’habilitat canina van omplir les més de dos hectàrees del càmping municipal.


L’alcaldessa deTàrrega, Rosa Maria Perelló, va destacar l’èxit de públic del certamen, “que demostra, juntament amb la Fira deTeatre i els altres certàmens, el potencial comercial que pot desplegar la ciutat”.


El president de la Diputació, Joan Reñé, va presidir la inauguració i va felicitar Tàrrega per la seua capacitat per crear fires especialitzades i amb èxit de públic. Reñé va entregar el reconeixement especial de la fira al periodista esportiu Paco Borda, que participa en l’organització de la Fira des de la seua primera edició. Cal recordar que, el 2013, el càmping municipal on se celebra la fira va rebre el nom de Felip Robinat, fundador i principal impulsor del certamen.

 

X. SANTESMASSES

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar