Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · PREMSA

ELS MOSSOS DENUNCIEN UN HOME PER HAVER FET UNA CAÇA FURTIVA D´OCELLS A VILOPRIUEls Mossos denuncien un home per haver fet una caça furtiva d´ocells a Vilopriu

22/09/2014
Els agents policials van enxampar l´home amb una bossa on duia quatre ocells i dues xarxes

Els Mossos d'Esquadra van denunciar el 12 de setembre un veí de Sabadell per una infracció greu a la llei de protecció d'animals després d'haver practicat la caça amb elements de captura prohibits: en concret, xarxes japoneses per poder caçar ocells fringíl·lids o cantaires. Els agents policials van enxampar l'home amb una bossa on duia quatre ocells i dues xarxes. A més, al seu cotxe es van localitzar dues xarxes més i 106 fundes de roba per traslladar les aus.

 

Durant un patrullatge preventiu que realitzava una unitat de medi ambient a Vilopriu, els agents van sospitar d'un home que amagava una bossa que duia a la mà que va deixar caure a terra de manera dissimulada i va seguir caminant. En veure aquesta acció sospitosa, els Mossos van donar l'alto a l'home. La patrulla va identificar-lo i en ?obrir la bossa van sortir quatre ocells fringíl·lids que van fugir volant. A l'interior de la bossa també es van trobar dues xarxes tipus japoneses, que s'utilitzen habitualment per la caça d'aquest tipus d'aus.

 

Pel que fa a la denúncia contra l'home, es tracta d'una infracció tipificada com a greu i que consta a la llei de protecció dels animals. És per això que l'expedient es farà arribar als Serveis Territorials de la demarcació de Girona del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació.

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar