Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · CAMPIONATS

ES CELEBRA EL CAMPIONAT DE CATALUNYA DE PODENCS EIVISSENCS 2014Federació Catalana de Caça 15/09/2014
El passat diumenge 14 de setembre va celebrar-se el VI Campionat de Catalunya de Podencs Eivissencs 2014 a Aitona (Lleida)

El campionat va començar amb la trobada de les colles participants i de tot el personal col·laborador a les set del matí al pavelló esportiu d'Aitona, on es va procedir a col·locar els podencs eivissencs participants a les gàbies que l'organització havia instal·lat a l'exterior del recinte del Pavelló Esportiu.

 

Tot seguit es va encendre el foc perquè els assistents, participants, jutges i col·laboradors poguessin esmorzar mentre es procedia a fer la comprovació dels corresponents xips i documentació de RRC obligatòria per poder participar al Campionat de Catalunya.

 

Sobre les vuit i mitja els participants i jutges van dirigir-se als camps prèviament seleccionats per la competició. La durada de la prova va ser de tres hores ininterrompudes o un màxim de 20 conills trobats que obligaven al participant a finalitzar abans de complir-se l’horari previst.

 

Cap a les dotze els participants van anar finalitzant el treball de camp i tornaven al Pavelló Municipal, a la taula de control, on el delegat de la competició, exercint de Director de prova, feia les comprovacions oportunes dels resultats i establia la classificació. Mentrestant, es va poder gaudir d'uns refrescos i unes tapes que va oferir la magnífica organització del municipi d'Aitona.

 

A dos quarts de dues es va fer l'entrega de premis als classificats per part de les autoritats presents, així com l’entrega d'un obsequi als jutges de la prova i de camp que van acompanyar a cada participant, com a reconeixement a la seva tasca desinteressada.

 

Sobre les dos i com a deferència de la gran hospitalitat del municipi d'Aitona, es va oferir a tots els assistents un dinar de germanor amb una paella extraordinària que van fer uns veïns de la Vila, amb el qual es va donar per acabat el VI Campionat de Catalunya 2014, amb un gran èxit.

 

Des d’aquestes línies volem donar les gràcies a la Societat de Caçadors d’Aitona, encapçalada pel seu president, el senyor Josep Mª i el senyor Conrado Sampietro, a l’alcaldessa, la senyora Rosa Pujol i al Regidor d’Esports, el senyor Abel Mestres per la seva magnífica feina.  

 

I finalment agrair també la presència del senyor Paco Piera, President de la Federació Catalana de Caça, que va fer un gran esforç per arribar a l’entrega de premis tot i que tenia un altre acte aquell mateix matí, del senyor Jaume Teixidó, President de la Representació Territorial de Lleida, i del senyor Josep Mena, Delegat de la Territorial de Lleida.

 

 

Adjuntem la classificació i el petit reportatge realitzat per la UFEC.  Classificació VI Campionat de Catalunya de Podencs Eivissencs 2014


Vídeo

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar